Sinergija logo
upis

Prvi ciklus akademskih studija

Studijski programi prvog ciklusa akademskih studija:

Podrška zaposlenim studentima

Imajući u vidu potrebu savremenog društva za neprestanim razvojem, usavršavanjem i napredovanjem, Univerzitet Sinergija je iskoristio savremene informacione tehnologije kako bi omogućio i približio studiranje zaposlenima.

Podrška zaposlenima predstavlja način studiranja koji uz pomoć savremenih informacionih tehnologija uspješno premošćava nemogućnost zaposlenih studenata da redovno prisustvuju i pohađaju nastavu.

Primjena informacionih tehnologija u nastavi učiniće lakšim savladavanje gradiva svim zaposlenim studentima, samim tim premostiće i nadoknaditi odsustvo s nastave.

Studentima se kroz različite softverske alate za upravljanje procesima učenja omogućava: korišćenje multimedijalnih nastavnih sadržaja, video zapisa predavanja, elektronskih verzija udžbenika i dodatne literature.

Zahvaljujući različitim vidovima elektronskih medija, komunikacija između studenata i nastavnika je efikasnija i efektivnija.

Efikasnost ovog vida podrške se ogleda i kroz investiranje u nastavnike i asistente u pravcu njihovog razvoja kao koordinatora znanja, a ne samo kao predavača. Nastavni kadar Univerziteta Sinergija ima veliko iskustvo i vještine koje su potrebne za ovakav način realizacije nastave.